Tags

, , , ,

Det er som om, der sker en gentagelse, som om jeg har siddet fast her før, og er startet forfra flere gange på dette indlæg.

Endnu en gang nåede jeg punktet, som flere nok kan nikke genkendende til, at jeg var kommet igennem en hård periode, og nu skulle det blive godt – massere af luft, overskud og positive oplevelser.

Men det med fornuft – tålmodighed og hvad man må, det hænger ikke altid sammen.

2 operationer i 2019 er næsten nok til at knække den stærke kvinde inde i mig. Når jeg skriver næsten, er det fordi jeg lige hænger i med fingerspidserne.

Pt. må jeg lave 2 øvelser og gå ture, det er ikke ret meget, når man er vant til at være på arbejde og træne minimum 3 gange om ugen.

1 af de øvelser som jeg gerne må lave minder meget om Squat, så nu er mine ture kombineret med squats, det betyder, at jeg kan gøre noget andet, som jeg igennem de senere år har fået en lille svaghed for – nemlig at samle skrald når jeg går ture i naturen❤️

Jeg er typen, der kan er rigtig god til at sætte mål for mig selv og lave en lille konkurrence – det kan både være godt og ondt.👼👹

Mine ture er startet med krykker, første sejr var, da jeg kunne begynde at lave lidt squats undervejs, anden sejr var da jeg kunne lade krykkerne blive hjemme, og nu er der gået lidt sport i, hvor langt jeg kan gå, og hvor meget skrald jeg får samlet – for af en eller anden grund, så selv om jeg nærmest går den samme tur dagligt, så bliver der ved med at være massere af skrald – og det til trods, at jeg bor i en lille by.

Klimatosse var årets nye ord i 2019, det kan tolkes på mange måder – jeg vil sige, at jeg nok ikke er den fuldblods klimatosse, men jeg er opvokset med, at man ikke smider skrald fra sig, men at man finder en skraldespand eller tager skraldet med sig.

I en tid hvor man læser så meget om skrald i havene, og klimaforandringer – kunne vi så ikke lave en lille pagt om, at vi alle ikke smider om os med skrald.

Og tænk hvis vi alle derefter samlede minimum 3 stykker skrald op, når vi går tur, så er der ikke lang tid til, at der ikke vil være skrald på vejene/i skoven ell. ved stranden

Jeg håber, at I er med mig – det er en lille ting, som de fleste kan være med til ❤ Lad os alle som minimum være #KlimatosseLight ❤️

Mange klimatosseLight hilsner

M