Tags

, , , , , ,

New year, New Me eller ……kan det vente lidt 😉

Uge 1 er ved at være slut, og min indre liste over nytårsforsætter er endnu ikke på plads. Om det er fordi jeg ikke helt kan sætte ord på dem, eller fordi jeg ved det med nytårsforsætter kan være svært at holde – det kan jeg ikke helt finde ud af 😉 

Men en ting er desværre ikke ændret siden sidst – jeg er stadig ikke blevet gode venner med mine nullermænd, men jeg er nået til en stille accept af, at jeg ikke får støvsuget hver dag, og overvejer lidt om man kan navngive dem, når de dukker op igen, så det måske bliver lidt lettere?

Et mål som står super klart for mig til år 2020

  • Giv slip

Giv slip for mig er en sætning, som rummer en del ting.  Da jeg ønsker at være glad og positiv, så betyder det, at jeg er nødt til at sige farvel til det negative i livet, og arbejde videre med det som er positivt og gør mig glad.

Men for mig er der også et lille løfte om oprydning – Jeg har en drøm om, at jeg kan få ryddet op og ryddet ud i nogle skuffer og skabe – simpelthen få sørget for, at der er færre ting i huset, få ryddet op så det ikke roder, da jeg desværre selv få en følelse af rod indeni, når der er rod omkring mig. Og jeg ved, at der i nogle skabe står nogle ting, som jeg aldrig vil få brugt, så måske er det på tide at få sagt farvel til dem.

Når jeg ser på målet, så ved jeg, at det er et mål, som ikke bliver helt nemt – for det kan være svært at sige farvel til faste rutiner, personer og ting, som har været der i lang tid – men når jeg tænker på formålet, så ved jeg, at det er nødvendigt for mig. Men jeg ved også, at det vil kræve en del selvindsigt og en del arbejde, så måske jeg skal starte med et par del mål, som fx et skab ad gangen.

Samtidig med jeg har dette mål, så er jeg gået med på en Års udfordring lavet af Jeanett (JeanettPaaBudget) – 52 ugers opsparing – man lægger et beløb til side svarende til den uge man er i – Foreløbig er jeg med, men jeg glæder mig til at se, om jeg kan holde fast i den.

Hvis du har nogle gode ideer til forsætter, som kan bane vejen til et positivt 2020, eller input til mit Giv slip, så kom gerne med dem – jeg er åben for forslag – for jeg skal i hus med Målet i 2020.

Kærlige tanker 

M