Tags

, , , ,

Der er dage, hvor man ikke har det store overskud. Dage hvor man har lettere til at falde i de negative tanker, og ikke har det store overskud til sine omgivelser.

Det er de dage hvor man, hvis man lige kigger lidt indad, ikke er så stolt af sig selv.🤨

De dage kan man ikke altid forudse, men nogle gange ved man godt, at der er mulighed for det bliver sådan en dag.

Det kan fx være, 

  • hvis man ikke får nok søvn
  • hvis man er syg/har smerter
  • hvis man er sulten
  • hvis man er stresset

Nogle gange har man ikke lige fokus på, at det kan blive sådan en dag, før man måske står i en situation, som man normalt ville have tacklet anderledes, hvis der bare havde været en smule overskud og fokus.

Derfor så kan man lige pludselig se sig selv gøre noget, som man normalt ikke ville gøre, eller opleve sig selv have nogle negative tanker om folk man måske ikke kender.

Det kan fx være en situation i supermarkedet, hvor en anden kunde måske går ind foran dig i køen, eller måske køre en indkøbsvogn op i dig – Normalt ville du måske på en “overskudsdag” blot sige pyt, og ryste det af dig, eller måske blot påpege at der er kø, og så få det på plads – og derefter glemme det.

Eller det kan være i trafikken, hvor et lille egoistisk indre tager over, og pludselig råber du af de andre eller måske endda giver en knap så venlig hilsen til en anden bilist med diverse håndtegn.

Det kan også være så simpelt, at det måske er en lille ting derhjemme, hvor en måske har glemt at smide de sure sokker i vasketøjskurven.

Hånden på hjertet mon ikke vi alle kan genkende sådan en dag – vi kan alle have en – kunsten er at opdage det, og så sørge for det ikke går ud over andre og få vendt humøret.

Hvordan gør man så det, tænker du måske?

For mig kan det være forskelligt, det siger sig selv, at er man fx, som jeg nu er, en af dem, som har en tendens til at blive “hangry”*, så skal man huske at spise.

Er det søvnmangel, så må man stoppe op, og få set på, om man kan få søvn – eller slappet af.

Er der smerter ell. stress , så er det straks en anden ting, især hvis det er kronisk, for så kan det fx være svært, at være fuldt smertedækket, men så er det om at kende sine grænser, vide hvornår man skal spare på kræfterne, og have fokus på at bevare den positive tilgang.

Det bedste bud må derfor være fokus – fokus på at have den positive tilgang – fokus på at være den bedste version af sig selv.

Hvorfor tænker du måske?

Fordi hvis du er den bedste version af dig med en positiv tilgang, så er det ofte også den version af andre, som du vil blive mødt med, og så vil den positive tilgang sprede sig på din vej.

Og husk hvis du en dag falder i, så sker det for de fleste, så er det de stærke der ryster det af dem, og finder tilbage til fokus, den bedste version af sig selv.❤️

Kærlige positive tanker 

M