Tags

, , , , ,

For mig er det vigtigt at være ærlig, det er noget som sidder dybt i mig, og det kan nogle gange kan være en grund til, at mine tanker sættes i gang, og mine ord nøje overvejes inden de deles med jer, for er det for grænseoverskridende her, er det for meget jeg deler med jer alle – men på godt og ondt, så er det sådan jeg er, og så er det kun, når “den indre Bitch” kigger frem, at der bliver censureret og redigeret.

For et par indlæg siden delte jeg, at jeg var “knækket”, og at jeg kæmpede for at finde tilbage til mig ❤ Det er en lang og hård kamp, og lige nu er det som om, at når jeg føler, at jeg er lige ved at være der, så kommer der noget udefra, som lige skal sørge for, at jeg mærker, at det er jeg faktisk slet ikke – Jeg er stadig “knækket”, og der er et stykke vej tilbage 💔

Rent fysisk så er kampen sat stille ind, der er fokus, og det ses lidt på vægten på den positive side, at den er faldet – og så har jeg været til scanning, og håber nu, at de kan vise min nye læge noget, så jeg kan komme videre ud af smerterne, og kan få min krop tilbage, så jeg kan træne og være smertefri – for så ved jeg, at jeg kan finde tilbage til “min krop” – Læs tabe de kilo som er kommet på i min skadesperiode, og som tilsyneladende efter nogens mening gør mig mindre værd som menneske.

Det vigtigste er dog IKKE de menneskers mening! Det vigtigste er, at det har en betydning for mig – det er mig der VIL have min krop tilbage – den krop, hvor jeg selv føler mig godt tilfreds, og hvor jeg selv er tilfreds med den. 

Lad mig sige med det samme – det betyder ikke at jeg bliver super slank – Nej jeg er for glad for at “Hygge” – men bare at finde tilbage til min Morkrop, som jeg var glad for – ikke for slank og ikke for tyk.

Det med at finde tilbage til min krop det skulle man mene var den største kamp – især her i Bikini sæsonen 😉 Men det er det faktisk ikke.

Den største kamp i øjeblikket er mit indre.  Jeg kan gå fra at føle, at nu er jeg på rette vej, der er styr på det, jeg er kommet mig over knækket, og jeg er glad 😀 Til når jeg sidder alene efter en hård uge, hvor jeg har holdt hovedet højt på arbejdet, at jeg knækker igen og giver slip, og tårerne løber stille.

Jeg er ikke min selv – Jeg kæmper for at finde frem – men det er en lang og hård vej, hvor der er en del bump, som jeg skal over, og efterhånden er jeg ved at indse, at det er ikke alle, som jeg får med over de bump og videre i mit liv.

Jeg er nødt til at se på, hvad der giver værdi for mig, hvad/hvem er med til at udfordre mig positivt, det/de skal med – mens det/de som altid får det negative frem – det skal skilles fra, for jeg er et sted, hvor der ikke er kræfter til at have plads til begge ting ❤ Dette fordi jeg nu og ikke mindst før havde et klart mål

“JEG VIL BARE VÆRE GLAD, JEG VIL MÆRKE KÆRLIGHEDEN OG JEG VIL GERNE SPREDE DEN”

Mine mål er klare, og det er der jeg skal finde frem, et sted hvor jeg kan dette, et sted hvor jeg er MIG, og hvor jeg efter en hård uge med facaden sat op IKKE sidder med tårerne men i stedet sidder med et kæmpe smil ❤

Så mit budskab denne uge må være 

Hold fokus på hvad som giver dig en følelse af glæde og kærlighed – Find det sted i dig og hold fast i det og det/dem som er med til at skabe dette, og husk det er ikke andres mening, som der skal bestemme, hvad der er godt for dig❤️

Kærlige tanker 

❤️M❤️