Tags

, , , , , , ,

En forfatter der for nylig vækkede min interesse blev jeg nødt til at læse mere af.

Så det er er ikke mere end et par minutter siden, at jeg sluttede med at læse,

Jeg lader dig gå af Clare Mackintosh

Det her er den anden bog jeg læser af hende, men det er hendes Debut Thriller, og jeg må sige, at den absolut kun har sørget for, at jeg kommer til at læse flere af hendes bøger.

Jeg lader dig gå er en stærk fortælling om en tragisk ulykke, som kan ske for alle. En ulykke som på et splitsekund ændre livet for Jenna Gray.

En ulykke som de fleste håber aldrig sker, og som alle gerne vil undgå, så tanken og det kunne være forhindret er alt, hvad Jenna kan tænke på.

Denne ulykke ændre Jenna´s liv til et mareridt, og hun pakker alt, hvad hun kan bære og flygter fra stedet, og prøver at flygte fra det mareridt, som hun ikke engang kan undgå i hendes drømme.

Men i historien er det ikke kun Jennas side og liv vi følger, vi kommer også til at følge politiets efterforskning, så Kriminalkommissær Ray og hans team af efterforskere Kate & “Stumpy” bliver også nogle mennesker, hvis liv man får et indblik i under efterforskningen ikke kun på jobbet, men også hvordan jobbets tid og alvor påvirker livet især i Ray´s familie.

Bogen er delt op i 2 dele, og jeg skal ærligt indrømme, at da jeg afslutter del 1, så er der et plot fra Clare´s side, som jeg ikke havde gennemskuet, og jeg kan næsten ikke lægge bogen fra mig, da jeg må finde ud af sandheden bag hele historien, og er Jenna ikke helt så uskyldig, som jeg først troede.

Det her er en fantastisk Thriller – stærk historie der griber en, et gennemtænkt plot til de mindste detaljer, selv ved slutningen kommer der et lille twist.

Den her kan stærkt anbefales, hvis du er til Thrillers eller krimier.

5 ud af 5 BogStjerner

Rigtig god læselyst

Kærlige hilsner

M