Tags

, , , , , , , , ,

Nogle gange så er der tanker, som man må skrive ned ❤

Venskaber kan være en svær ting, vi vil allesammen gerne have dem, og gerne nogle som vare hele livet.

Men passer vi nok på dem?

Nogle gange så kan man have de mest pragtfulde veninder, hvor man ved, at selvom man ikke har set eller snakket længe, så er det ligesom om det var i går eller for 5 minutter siden man sidst så hinanden, når man ses igen.

Andre gange kan man sidde med en følelse af, at dette venskab det er spolet tilbage til nul…og vil man det her…er det dét værd?

Venskaber kan være en frygtelig svær ting – og hvis man er sensitiv, så er balancen omkring det til tider endnu svære.

I venskaber kan man have længere eller kortere snor, det kommer dels nok an på, hvor længe man har kendt hinanden, og så hvor tæt man har kendt hinanden.

Mange kender fx følelsen når ens ven/veninde får en kæreste, pludselig er tiden bare ikke den samme 🙂 Jeg tror at de fleste venner i starten har forståelse af, at forholdet skal bygges op, men selv de fleste må indrømme, at selv i forhold skal man lave andet, og man er jo ikke pludselig blevet siamesiske tvillinger, der som ved fødsel kan sidde fast sammen 😉

Andre gange kan det være det særlige venskab mellem de 2 køn, hvis man først går fra venskab til at starte forhold op, vil venskabet så holde, hvis forholdet ikke kan fortsætte – vil den måde man holder af hinanden vare ved – eller vil det venskab blive til noget opslidende – noget der gør så ondt, at man må slippe hinanden ?

Noget andet kan også være følelsen af at man gør meget for en ven, men at man ikke får noget igen – det behøver ikke kun være materielle ting, det kan også være være hjælp til noget – og her skal med det samme lyde, at hjælp jo nødvendigvis ikke er samme område – jeg ville fx elske at få hjælp til at klippe min hæk eller sat et nyt indbygningsskab, og til gengæld hjælper jeg gerne med noget, som jeg kan som fx rengøring eller noget indenfor mit erhverv.

En ting er sikkert, vi skal passe på hinanden og passe ekstra godt på vores venner, sørge for at ingen føler sig glemt/forsømt eller misbrugt.

Venner som føler sig såret, men som alligevel rækker ud, og siger kom lad os tage tid, eller tale om hvorfor jeg pt er ked af det og overvejer om det her er et venskab værd – dem skal man ikke ignorere – altså med mindre du er ligeglad, og helst så den person væk fra dit liv, men så er det nemmeste at sige det ligeud, ikke holde folk hen med jeg holder af dig – jo selvfølgelig skal vi finde tid.

Jeg sætter pris på mine få men gode venner, og alligevel en gang imellem så rammes jeg også af, at jeg for det meste lukker mange folk ganske tæt på, og efter et stykke tid, så ses en side som gør, at jeg må vurdere, er det dét værd.

Venner i livet er der lavet mange ordsprog om, og der er ingen tvivl om, at de kan betyde meget – på en dårlig dag kan de være med til at løfte dig op, og på en god dag kan de være med til at gøre livet til en fest ❤

Husker du at sætte pris på dine venner og vise dem, hvad de betyder for dig ?

Mange kærlige tanker

Malou ❤