Læselysten har holdt ved, og ved et helt tilfælde så kom jeg forbi byens bibliotek, og fik lyst til at udforske det efter almindelig åbningstid.

Jeg har ikke tidligere haft bemærket, at man kan tilmelde sig en ordning, så man kan få lov at gå ind og låne bøger udenfor almindelig åbningstid, men da jeg stod og så andre gå ind, så fik jeg lyst til at prøve, for bogen fra sidste uge havde vækket noget, og jeg måtte se, om jeg kunne læse næste bog i serien

the Submissive  af Tara Sue Me

Efter lidt tids søgen derinde i fuldstændig ro blandt andre læselystne gæster, og folk som benyttede internetadgang, så fandt jeg næste bind i serien… og som for en sikkerheds skyld, så kom nr. 3 også med hjem 😉

Dominanten af Tara Sue Me

Hovedpersonen denne gang er nu Nathaniel West, der er nemlig hans side af historien omkring starten på hans og Abigail  Kings “forhold”.

Endnu en gang starter historien med at Nathaniel skal afholde “samtaler” om en ledig stilling hos ham – egentlig har han bedt om, at der kun skal komme kandidater med erfaring, men som om skæbnen vil det, så finder Abigal´s ansøgning vej til ham, og det bringer noget ganske særligt frem i ham.

Har du læst sidste indlæg/anmeldelse, så ved du at samtalen går godt, og at Abigail får stillingen, og nu får man lov at følge tankerne bag de første prøver, som skal afgøre om Abigail får jobbet, men man får også et indblik i, at selvom man kan have lagt planer, for hvad der skal ske, og sat blokader op i sig selv, så kan man ikke altid styre, hvad livet bringer med sig.

Spørgsmålet nu er også….. Er Mr West så fokuseret og uden følelser i forholdet, eller er der også følelser på spil for ham.

Om lidt venter den tredje del af serien…for man kan da ikke slippe den nu.

God læselyst 😉

Mange kærlige hilsner

M