Tags

, , , ,

Kender du det, at man nogle gange får lyst til at læse en bog, blot ud fra omtale eller hvad der kort står på bogens cover?

I en tid med E L James Fifty Shades serien og Sylvia Days Crossfire serie så kan man nemt blive hyldet ind i de erotiske bøgers univers, og umiddelbart så kan coveret på

haus~frau af Jill Alexander Essbaum

godt indbyde til, at komme ind i det erotiske bog univers.

Bogens hovedperson Anna Benz kommer fra Amerika, men møder en Schweizisk mand og så begynder en kærligheds historie at udspille sig.
Men på trods af forelskelse, en flytning til Schweiz og en familieforøgelse, så føler Anna sig meget ensom og alene.

Var det mon den rette beslutning at flytte til Schweiz, hvorfor har hun svært ved at få venner i dette nye land, mens hun har nemt ved at få elskere?

Midt i alle disse tanker følger man hendes gang hos en psykolog – man føler nærmest man sidder på første række som vidne til dette kaos. Et kaos hvor man nemt kan føle sig en smule frustreret over Anna men samtidig have ondt af hende.

Bogens slutning kommer i den grad bag på mig, og jeg mener faktisk, at man bør have overvejet en anden, da løsningen ikke er særlig gunstig for nogle af bogens personer.

Står du selv midt i en oplevelse af utroskab eller personlig krise med seksuelle tendenser, så husk at bogens løsning IKKE er den løsning, som nogle bør tage – tag fat i en ven/veninde jeg er sikker på, at du har en der kan hjælpe med at finde en anden vej.

Eftertænksomme hilsner
Malou ❤