Tags

, , , ,

Kender du det, hvordan man bare kan mærke, hvordan energien langsomt men sikkert bliver suget ud af dig?

Det kan være af helt naturlige og sunde årsager som en dag med mange aktiviteter, måske lidt træning som dog igen kan give dig lidt mere energi til at klare de sidste timer af dagen.

Lige det at mærke at man er løbet tør for energi pga. dejlige oplevelser, en god brug af ens krop eller nye indtryk på en positiv måde – der kan man føle en naturlig træthed og måske en lidt tilfredsstillende følelse i krop og sjæl – en træthed der giver lidt positiv energi og et smil på læben.

Så er der den der sugen af energi, som ikke er specielt sund for dig, den sugen af energi der langsomt trækker energi og positive tanker ud af dig.

Det kan fx være et job, hvor du ikke er glad for at være, hvor du faktisk helst slog dynen over hovedet om morgenen, i stedet for at stå op og tage af sted – et job hvor du i takt med at tiden for at møde ind, der kommer der en klump i maven, som langsomt bliver større og større uden at du måske kan sætte ord på det.

Det kan også være folk i din omkring dig – bekendte, venner, familie eller kollegaer som måske selv er tappet for energi, og søger et energiboost hos dig, eller måske er røget ind i en negativ spiral, så alt hvad de sender ud er så negativt, så det påvirker din energistrøm helt forkert.

Det kan være svært, at sige fra til folk der suger energi ud af dig – måske fordi du er for flink eller fordi du er bange for den konfrontation, som det måske kan skabe eller om du på den lange bane vil miste dem. Men nogle gange så kan det være nødvendigt at sige fra, så man ikke selv tømmes for energi eller bliver draget ind i en negativ spiral.

Andre gange så har man måske overskuddet til at få en andens energiniveau eller humør til at stige 🙂 De gange hvor man kan det, så er det en rigtig god ide at gøre det – at mærke ens energi og gode humør smitte, det er en stor energikilde til dig ❤

Med det i tankerne kan vi så ikke lave en aftale om, at vi alle prøver efter bedste evne at udsende de gode energier, at forsøge at sprede dem til dem, hvor nivauet er lidt lavt og ellers melde klart ud, når man enten har brug for at få tilført lidt, eller når man kun lige har nok energi til at holde sit eget hoved højt ❤

Energiske kærlige hilsner til jer

Malou ❤

Reklamer