Tags

, , , , ,

Den positive bølge er startet og sat ind mod at være en tør kiks 😉 Har du også fuldt fokus ?

Her er der fokus, og når der er fokus, så kræver det nogle gange, at man kikker indad, og når man kikker indad, så kan det nogle gange godt gøre ondt.

Midt i fokus på den positive bølge, så havde jeg lige en dag, hvor jeg blev rigtig eftertænksom..

  • Mon jeg var på rette spor?
  • Gjorde jeg det godt nok?
  • Var jeg god nok ?

IMG_4856

Den ene tanke overtog den anden og jeg kunne nærmest mærke, hvordan smilet stivnede og humøret tog en glidebane ned.

Glidebanen ned den var hård for det var en udfordring af mit fokus – Find så de positive sider!! 😉

Den hårde glidebane er også en god lærestreg, den kan vise, om man er på rette spor, hvis man vel at mærke tør udfordre den de negative tanker.

Er jeg på rette spor…. Mærk efter.. Fokus er der stadig – jo den er god nok

Gør jeg det godt nok ? Her kommer så den svære…Hvis jeg gør det godt nok, ville der så komme denne tvivl ? Eller ville man blot fortsætte lige frem og ikke sætte spørgsmålstegn til tingene ?

Her er det så jeg ved, at en af de ting som i den grad kan forstyrre mig er en tendens til at tænke over tingene..Ikke kun tænke men nogle gange tænke alt for meget over tingene – nogle gange så er det man næsten kan tænke ting i stykker – og det gælder også, når man tænker på sig selv.

Den hårdeste dommer du nogensinde kan komme til at stå overfor – det er dig selv! ❤

behoever-ikke

Så husk endelig når du sidder midt i en tankestrøm som denne – er jeg god nok, gør jeg det godt nok – så stop op… tænk på målet og vid at når du har fokus på det, så kan du være sikker på, at du har gjort det så godt, som du kan. Ingen veje uden små udsving eller bump så bare fortsæt mod målet – du skal nok komme dertil, hvis blot du har fokus og viljen til det ❤

Nu tænker du måske – ja det er nemmere sagt end gjort. Jeg ved bestemt godt det ikke er nemt, men for hver gang du laver denne ”øvelse” jo nemmere bliver det at stoppe op og vende tankerne til de positive.

Hvordan jeg fik vendt tankerne den dag – det var fokus og ren vilje, og så en tro på at jeg gør det bedste jeg kan ❤ Hvis blot følelsen af at man gør det bedste man kan er der, så ved man dybest set også, at man ikke kan gøre det bedre.. i hvert lige i øjeblikket 😉

Og i sidste ende…Er jeg god nok…Eller er du god nok?

Ja SELVFØLGELIG er jeg/du god nok 😀 Så kom du blot med på den positive bølge og skub de tørre kiks af vejen 😉

Positive smilende og opmuntrende hilsner

Malou ❤