Tags

, , , , , ,

Kender du følelsen af at du har fucket noget op…det kan være en lille ting, men det kan også være dit liv er kommet ind på et spor, hvor du overvældes af denne følelse.

Selv skal jeg indrømme, at jeg kender det godt, og da jeg så denne bog, der var jeg ikke et sekund i tvivl om, at den måtte jeg bare eje.

Mit navn er Lars Juhl, og jeg har fucket mit liv op

Jeg har haft den et stykke tid, og da jeg skulle på ferie, så var jeg ikke i tvivl – nu skulle den med, for der var tid til at læse og reflektere.

Bogen er skrevet af Journalist Steffen Stubager, som har talt og lyttet til en hudløst ærlig Lars Juhl.

En mand som nogle måske kender som en meget succesfuld skibsreder, der bla kom meget frem i medierne, da han var med til at betale løsesum til nogle Pirater, så han var sikker på at hans personale kom hjem, en kamp han og hans virksomhed betalte prisen for alene, på trods af at skibet ikke længere var deres og personalet ikke kun var hans.

Lars fortæller ærligt om en opvækst, som på ingen måder må siges at være et glansbillede, men heller ikke en totalt rædselsfuld barndom – herunder lidt om problematikken ved at være et skilsmissebarn, og hvordan man kan blive fanget imellem forældrene, og ikke mindst hvad der nogle gange sker, når forældrene får nye partnere.

Måske netop på baggrund af denne opvækst og ikke mindst indflydelse fra Lars´ morfar og farfar, så har Lars et klart mål foran sig – Han skal arbejde sig op – han skal blive en stor succes – Han skal være millionær.

Vejen op er hårdt arbejde, men Lars har målet for øje, og på trods af noget modgang så vinder han alligevel – Han har en vilje til at nå målet, og arbejder hårdt for det – så hårdt at han på det personlige plan ubevidst går glip af nogle ting, da han stifter familie i forløbet uden at skrue ned for ambitioner eller arbejdstiden.

Lars får dog en kæmpe opvågning, da han en dag midt i en meget presset periode falder om flere gange.

Lars´ historie rammer meget det, som mange af os ser i dag – folk der stræber efter succes, og som nogle gange glemmer at lytte til kroppen eller stoppe op og nyde familien/vennerne/livet…For nogle er jobbet livet.

Bogen levede fuldt ud op til mine forventninger – jeg er fuld af respekt for, at Lars er så ærlig omkring hans historie, og der er en del at reflektere over..

  • Hvad er succes for dig
  • Hvad ønsker du dig af dit liv

Dette er en bog som jeg varmt vil anbefale mange at læse, især dem som kæmper for/drømmer om succes eller har store lederstillinger – her er et lille indblik i vejen og måske et lille indblik i den pris, som man måske kan komme til at betale.

God læselyst

Malou ❤

Reklamer