Tags

, , , , ,

Kender du det, at tiden bare går endnu hurtigere, når man har ferie?

I skrivende stund er halvdelen af min ferie brugt, og det føltes næsten som om det var i går, at jeg gik ud af døren på job med udsigt til 3 ugers ferie.

De første dage er gået super hurtigt, men havde også kun en dag hjemme, inden kursen blev sat mod Tyrkiet og et helt igennem fantastisk ophold på Sentido Gold Island – Uden tvivl et sted som The Teens og jeg gerne besøger igen 🙂

ferie

Det var et utroligt lækkert resort, hvor rammerne var helt fantastiske, og servicen var i top. Her var ingen forstyrrelser af diverse sælgere, som vi har oplevet andre steder, men kun adgang til de ting, som man selv havde lyst til at tilmelde sig, og ellers forstyrrelse fra andre gæster 🙂

Når man så er der ved poolen, så måtte jeg tage mig i at observere de andre gæster, og da jeg havde gjort det lidt, så kom tanken til mig, gad vide, hvad de så tænker om The Teens og mig, for jeg kan jo ikke benægte, at man blot ved at observere folk daner sig et indtryk af dem.

Nogle er bare meget stille, taler ikke meget sammen, har måske en bog som de har svært ved at lægge fra sig (Det kunne jeg fx ikke), eller dem som nærmest ikke er til at få op af poolen eller konstant og hele tiden skal lave bomber 😉

Selv var The Teens og jeg vist en blanding af et par lidt højt grinende pool-høns og ellers dybt optaget af en bog på solsengen – hvis ikke lige det var en opdatering af alle nyhederne på Facebook der skulle klares.

En af de tanker der slog mig igen efter endnu en ferie i et land med muslimsk tro, det er hvordan de lokale og andre muslimer har det med, at skulle dele pool og ikke mindst nogle gange have en solseng lige ved siden af en med en anden tro, som der åbenlyst ligger i bikini og soler sig, mens de muslimske kvinder er der i deres badedragt, som dækker dem fra top til tå. Føler de sig måske en smule krænket over, at vi kommer til dem, og ikke udviser respekt for deres tro og deres ”drescode” – Burde vi i deres lande også iføre os deres badedragt som en forståelse og et hensyn til deres levevis ?

image

 Jeg skal da gerne indrømme, at jeg følte, at der blev set lidt skævt til os i bikinier fra nogle af de muslimsk klædte damer, men også at der var nogle med anden trosretning, som syntes den muslimske kvindelig badedragt var meget grinagtig og måtte snappe billeder af den til deres venner (ps det var ikke The Teens).

Jeg kan godt tænke, at det er en følsom balancegang, hvor det er vigtigt, at vi alle har respekt for hinanden, og at man ikke kigger skævt til personen i ”hel badedragt” eller hende i bikini – for bag den store dragt eller den lille bikini, så er vi alle trods alt bare Quinder.

Jeg mener, at vi sagtens kan være der alle samen, men måske kunne vi ikke muslimer godt udvise blot et lille hensyn og lade G-stregs bikinien blive hjemme, hvis ferien står til et muslimsk land 😉

Respektfulde hilsner til alle Quinder

Malou ❤