Tags

, , , ,

Kender du det, at du igennem længere tid har gået og været nysgerrig på en ting, og måske har haft lyst til at prøve noget nyt?

Nogle gang er der måske nogle andre ting som gør, at du ikke bare springer ud i det.

Det kan f.eks. være, hvis du ved, at lige det, som du går og tænker på, er lidt tabu belagt for andre, eller du måske ved at nogle vil mene, at du er dum fordi du overhovedet overvejer det.

Lad os blot tage et emne som Numerologi.

Det er et emne, som jeg selv igennem længere tid har flirtet med, da jeg aldrig har været glad for mit navn, og så fordi jeg i min søgen efter hele tiden at blive et bedre menneske også ønsker at give mig de bedste vilkår.

Jeg skal blankt indrømme, at lige da det med Numerologi kom frem, der var jeg selv lidt skeptisk, og når snakken gik i familien, så var det ren skeptisk, som jeg mødte fra familien. Så i en periode, når folk spurgte mig, hvad jeg ønskede mig, så blev der faktisk en del år sagt tilskud til en Numerolog, men uden at der var nogle, som ville give mig det.

Selv har jeg da også haft tanken :

  • Kan man overhovedet vænne sig til et nyt navn – Nu har jeg haft det her navn i 41 år.
  • Vil en ændring af navn ændre noget i mit liv?

num

Nu har jeg leget så meget med tanken, så nu er næste step taget 🙂

Jeg har bestilt tid til at tale med Sophia Carolina, og jeg er så spændt på at høre dels, hvad hun har at sige til mit nuværende navn, og hvad hun kan foreslå af ændringer til mig 😀

what

For efter nogle år med en del udfordringer, så er jeg mere end klar til at gøre, hvad jeg kan for at være med til at skabe vejen for positive ændringer, og se om der reelt er noget om snakken omkring de energier der er i ens navn ❤

Eftertænksomme hilsner fra

Lindheart lidt endnu ❤

 

 

Reklamer