Tags

, , ,

Hvor langt ville du gå ?

Et spørgsmål som kan være svært at svare på, for det kommer da helt an på, hvad man snakker om.

Spørgsmålet har rumsteret i mine tanker efter jeg har været præsenteret for en historie, som i min optik var meget svær at forstå var virkelig – en historie om et dobbelt liv på en løgn som havde stået på længe, og som jeg i den grad havde svært ved at forstå, da ærlighed er meget vigtig hos mig.

Ærlighed har jeg opdaget er et ufravigeligt krav til dem, som jeg holder af – dog skal det præciseres, at der er plads til de små hvide løgne, som fx dækker over gave indkøb/overraskelser og så dem, som på ingen måde kan skade andre mennesker.

Men løgne omkring fx hvilken jobfunktion man har, hvor man bliver spurgt til råds og vælger at rådgive andre, som er i troen om at de får de rigtige råd af en fagperson – Eller løgne omkring hvad man indeholder og starter et forhold op på løgne omkring hele ens person – det er løgne så store, som jeg slet ikke kan forstå, at man kan byde andre mennesker, og slet ikke ens venner, familie eller folk som man gerne vil indgå et forhold til.

Her vil jeg med det samme sige, at jeg da også er med på en lille hvid løgn en gang i mellem – og har da også en gang i et forhold ikke fortalt hele sandheden, fortiede den lidt da jeg ikke ville såre min partner – men en ting lærte jeg der – SANDHEDEN kommer ALTID frem!! Efter den episode så har jeg også lært, at jeg ikke kan lyve mere end de små hvide løgne – jeg er ærlig også selvom det måske får nogle konsekvenser, som jeg ved kommer til at gøre ondt og måske ikke bringer mig i den retning, som jeg egentlig ønsker – Men det er lige meget for ærligheden er den eneste vej frem, hvis man skal frem af den rigtige vej.

Folk siger gerne, at hvis man gør noget forkert, så skal karma nok komme og ramme dig!!

we

Denne gang vil jeg sige – at KARMA tog sejren!! Og min fejltagelse fra tidligere er mere end udlignet – jeg har mødt en, som i den grad forstod at leve på en løgn.

En der igennem nogle år havde løjet så meget for alle – familie og venner – og til sidst var så fanget af det hele, at den ene løgn tog den anden og personen selv langsomt troede så meget på sine løgne, at de blev virkelige for personen.

Det er en situation som jeg har prøvet at forstå – jeg har også talt med professionelle for at prøve at få en forståelse for det hele – men som de siger… Der er ting som man nok ikke skal kunne forstå – men det er svært at lukke bogen uden forståelsen af, at en kan nå helt derud.

Den næste tanke er så – hvor langt går du så, når du afsløre denne person ?

En ting er at det bliver afsløret overfor familie og venner – men hvis afsløringen igen så ikke er helt ærlig og skjuler noget.

Lad os blot sige her på en meget eftertænksom søndag, at med ærlighed kommer man længst.

Eftertænksomme tanker

Lindheart ❤

sa

Reklamer