Tags

, , , ,

Da jeg modtog bogen

”Forklædt som mand – Da far blev mor” skrevet af Michelle Klæstrup

Da var jeg meget spændt på, hvad jeg nu skulle til at læse om.

Her var ingen forventninger og et helt åbent sind.

Forside

Michelle beskriver sin forvandling fra mand til kvinde – helt tilbage fra hans barndom som en lille dreng, der egentlig godt havde en fornemmelse af, at der var noget forkert, men ikke helt kunne sætte ord på det forkerte – var det ham eller var det omgivelserne.

En dreng der forsøgte at finde sin plads som dreng, ung mand, kæreste/ægtemand og far – men som egentlig ikke helt kunne finde ind til sig selv, og blot prøvede at tilpasse ind i det at være mand ud fra samfundets regler.

En mand der kæmpede for at være den bedste til at lave det, som han valgte at beskæftige sig med både i hans job, som soldat i klubben som fodboldspiller og som kæreste og den vigtigste rolle far.

En historie der viser Michelle´s kamp som transkønnet – og den lange vej fra mand til kvinde.

Her bliver ikke lagt nogle fingre imellem, når der fortælles om, hvordan en psykolog vurderingen foregik, og hvordan hun oplevede den første kamp for accept af hendes situation og skridtet mod at blive kvinde.

Her er også åbenhjertige beretninger om de udfordringer, som der var ved at være i et forhold som mand, men inderst inde at føle sig som kvinde.

Michelle også åbenhjertigt hendes tanker i gennem processen, både omkring hendes oplevelser af, hvordan hendes omgivelser behandler hende, og de tanker hun gør sig om den forvandling, som hun kan mærke blive et større og større ønske at gennemføre.

Der er ingen tvivl i mit sind om, at det har været en hård og sej kamp for Michelle.

Det har derfor også været et spændende indblik ind i en for mig ukendt verden – og jegtænker, at denne bog kan være god at læse for folk, som der kæmper med tankerne omkring det at være transkønnet, eller som kender en, som der kæmper med de tanker.

Mange tanker

Lindheart ❤

Bagside

Reklamer