Tags

, , ,

Kender du det, når man står for og skal tage et valg, og så er det som om, at der ikke rigtigt er en ordentlig løsning for dig, og det er noget uklart, hvad man skal vælge.

Sådan tror jeg, at der er mange der har det i øjeblikket – det er jo Valg tid, og selv om man har ventet på det i lang tid, så er det lige som om at der ikke er de store alternativer…4 år mere med Helle eller Løkke tilbage i sædet, vil der i virkeligheden ske nogle store ændringer, som vi kan komme til at mærke i vores hverdag ved et regeringsskifte ?

Selv er jeg ikke i tvivl om, hvor mit kryds skal være – og der er ingen tvivl om, hvilken blok jeg tilhører, men skal jeg være ærlig, så er det hverken Helle eller Løkke, som jeg ser der kan gøre en forskel – men hvem skal det så være ?

Lige nu er der jo ikke kørt andre i stilling til at udfordre de 2, selvom flere måske mener, at det er på tide med en udskiftning.

Valget var knap blevet udskrevet, før jeg var træt af det – Ikke så træt så jeg ikke vil møde op og stemme, men træt af de dårlige jokes om at stemme på Cirkus det ene eller det andet, fordi de i det mindste er ærlige omkring klovnerier – træt af at valget egentlig ikke har den store gennemslagskraft til forandring som jeg godt kunne tænke mig, men min holdning er også, at hvis man ikke gider stemme, så har man heller ingen ret til at brokke sig over regeringen – så har man jo givet op, at prøve at påvirke dem til at trække i den retning, som man ønsker at de skal gå.

TRÆT af valgplakater – hvad sker der for at der skal være 10 af den samme valgplakat på et rækværk på en bro eller 20 lygtepæle i træk ?

Nej det får mig ikke til at stemme på den person på den plakat – en plakat siger jo intet om personen, med mindre man kun går op i om personen ser godt ud :-/

Efter at have kigget på en del plakater på min daglige ture frem og tilbage i bil til arbejdet, så er der kommet en lille trods stemme i mig – Jeg stemmer ikke personligt på nogle som jeg har set hænge på diverse ting på min vej.

Men det kan jo selvfølgelig nå at ændre sig, hvis jeg fanger et budskab fra en, som viser mig at det er en der står mine holdninger nær.

 IMG_6645

Valget diskuteres også herhjemme – Begge teens følger lidt med, Teen2 fordi der kommer lokale politikere og holder debatmøde på hendes skole, og Teen1 fordi hun om blot nogle måneder står overfor at få hendes stemmeret.

Men hun er lykkelig for, at hun har 4 år mere inden hun skal sætte hendes stemme, for hun lytter også til ”de voksnes” diskussioner omkring ”Helle contra Løkke” eller Pest eller kolera, som det også nævnes i flæng.

Det er bestemt ikke altid nemt at vide, hvor man skal sætte sit kryds, isæt ikke når en del partiers holdninger ligger meget tæt op af hinanden – men så er det jo godt, at man kan finde lidt hjælp ved at udfylde nogle skemaer på diverse nyhedssider – som fx denne.

Er du i tvivl om, hvor du skal sætte dit kryds, så kan det kun anbefales at tage denne test, jeg må sige, at jeg blev lidt overrasket over, hvad der viste sig som mit andet parti.

Men midt i alvoren så kommer der dårlige jokes, folk kan nemt komme op at skændes pga. politik, så derfor holder jeg mig gerne fra politiske diskussioner, og må da også sande, at jeg nok er det sorte får i en rød familie, eller ja det er i det her tilfælde blå – men de ved det, og så respektere vi hinanden alligevel ❤

Men nu er det søndag og alvoren må gerne slippe lidt endnu – der er stadig 18 dage til krydset skal sættes 😀

God Søndag ønskes med en af de bedre valgjokes 😉

XOXO

Lindheart<3

IMG_6623