Nogle gange har man så høje forventninger til nogle eller noget, så man kun kan blive skuffet – og så andre gange så selv med høje forventninger, så bliver man positivt overrasket 😉

Sådan en følelse har jeg nu efter at jeg har læst den nye bog der er udgivet af John Green i samarbejde med forfatterne Maureen Johnson & Lauren Myracle Let it Snow.

IMG_5671

John Green kender de fleste nok i forbindelse med bog En Flænge i Himlen – som i år også blev den helt store biografsucces.

Men i Let it Snow er han en del af en bog – hvor de 3 forfattere kommer med hver deres ”Julehistorie” – Historier der dækker alt fra familiedramaer med fængsling lige op til jul, en snestorm der både byder på uheld, hygge og ikke mindst kærlighed.

Da jeg først gik i gang med bogen, så havde jeg en forestilling om, at det var 3 små uafhængige historier – men forfatterne har formået at binde de 3 historier sammen på en helt unik måde, så man efter den første kan se sammenfald med nogle af personerne og episoder i de næste historier, og til sidst så får man en opsamling omkring dem alle på en måde så alle løse ender bliver bundet sammen.

3 historier om nogle Teenagere hvis skæbne i denne jul krydser hinanden, og på trods af glimt af ulykkelig kærlighed så er de også fyldt med humor.

Let it Snow er helt klart en bog, som man kan bruge til at skabe lidt ekstra julestemning med – Juleånden og kærligheden mangler på intet tidspunkt.

Rigtig god læselyst 😀

XOXO

Lindheart ❤

IMG_5670