OMG OMG OMG – Jeg er stadig ikke landet efter en fantastisk oplevelse i går leveret af Gorgerne i Galaksen 😀

I går var jeg inde og se Legally Blond musicalen i Galaksen – det var en fødselsdagsgave som jeg havde fået af en kær veninde, som der skulle have stået på scenen, så jeg havde glædet mig helt enormt til at få den oplevelse, men desværre blev hun syg, så hun måtte trække sig fra forestillingen – så min glæde dalede lidt, men var da stadig spændt på at se musicalen.

IMG_5005

Jeg har tidligere set filmen – som i den grad må gå under kategorien chickflick, og enhver teenager med respekt for sig selv har nok set den – ved da at den har været et hit hos Teen 1 & 2 herhjemme 😉

Jeg må indrømme, at mine forventninger til musicalen blev mere end blot indfriet 100 % – jeg blev fanget fra starten af – der var en enorm indlevelse ikke kun af dem der havde de fremtrædende roller, men også af de andre dansere, hvor man blot ved at studere deres ansigter kunne se, at de brændte for den rolle, som de havde 🙂

Når det er sagt, så må jeg da indrømme, at der er nogle som tog vejret fra mig på mere end en måde.

Regina Lundsgaard Sloth der spillede hovedrollen som Elle, hun gjorde det helt fantastisk – samtidig med man nød hendes stemme, så var der et smil, der var fuldstændig fantastisk og som jeg er sikker på tryllebandt alle blandt publikum.

IMG_5001

Da jeg havde set filmen var jeg spændt på at se, hvem der skulle spille rollen som Emmet – Det var Anders R. Gjesing – han skuffede på ingen måde. Han kom ud over scenekanten, og man kunne mærke, at han virkelig var Emmet.

En person som jeg husker tydeligst fra filmen, som jeg også var spændt på at opleve var Elle´s nye veninde Paulette, som er virkelig sjov i filmen og som ligger et pres og store forventninger til hende som skulle spille denne rolle – kunne hun får humoren og det hjertelige med.

Den blev spillet af Rikke Osvang Aarup – Rikke du tog mig med storm – du har en stemme som en gudinde, og du fik latteren frem i publikum uden problemer 😉

IMG_5002

Men den scene som står tydeligst for mig og som fik mig til at knibe en lille tåre – det er en scene, hvor Elle vil forlade Harvard efter en kedelig oplevelse, og hun står inde på sit værelse og Emmet står på den anden side, og ville ønske han havde mod til at bede hende om at blive – den scene den var ”Breathtaking”.

Jeg kan slet ikke rose ”Gorgerne” nok – I var fantastiske, og jeg skal helt sikkert ind og se mere af jeres arbejde, og kan kun anbefale andre at tage ind og opleve jer.

IMG_5003

Tusind tak for en fantastisk aften – Snaps til jer – OMG for en enestående oplevelse og jeg øver mig lige nu på mit Bend and Snap ❤

IMG_5004

En lille souvenir fra i går som blev købt ved en stand fra FitSpiration

Reklamer