Mine tanker går til en sublim FANTASTISK på en sin vis Magisk aften der var gennemført fra start til slut 🙂

Et hurtigt glimt af tanker- Justin –Flash – D´Angleterre – Flash – Justin….Timberlake – NOT A BAD THING ♥

Tirsdag skulle ellers ikke forløbe helt som planlagt – jeg havde glemt at spærre dagen i arbejdskalenderen (Store Klovn Miss Lindheart) – så inden dagens meget spændende og længe ventede arrangement – der skulle jeg lige et par timer på job.

Men efter dagens møde SÅ var det hurtigt hjem og gøre mig klar til en helt speciel aften.

Jeg var af en meget god ven blevet inviteret med til et VIP Arrangement tilknyttet Justin Timberlakes koncert i Parken arrangeret af In-Action Events.

Det var så fantastisk så jeg stadig nærmest svæver rundt på en sky, og ikke helt har fået bearbejdet alle indtrykkene.

Arrangementet startede med at gå op af en rød løber til D´Angleterre som er renoveret for nyligt – Her bliver vi taget imod af Ejerne af In-Action Events som fortæller os, hvordan det foregår ved indtjekningen til arrangementet og hyggesludre lidt selvom der summer af hektisk aktivitet omkring os – En bedre velkomst kunne man ikke ønske sig.

Hen går det mod et stort billede af aftenens Stjerne – hvor vi får taget et billede, inden vi får et adgangstegn til arrangementet og ”tildelt” en tjener, som der viser os hen til vores bord i den smukkeste sal med den smukkeste opdækning.

 IMG_3242

D´angleterre får vi serveret 3 lækre retter – hvor jeg i første omgang syntes, at de var alt for små (især Desserten 🙂 ) – Men jeg skal ærligt indrømme, at da vi rejser os, så er jeg mæt og mere end veltilfreds.

IMG_3245

Fra D´Angleterre bliver vi alle sammen kørt i busser ud til parken – i god tid til at komme ind i Parken og ikke mindst i god tid, så vi lige kan nå at købe en lille souvenir, hvis vi gerne vil det 🙂

Jeg skal gerne indrømme – jeg kan ikke lade være – ville ønske der havde været mere at vælge imellem – men ender med en Top og et armbånd (Tror efterhånden at det er fast ved koncerter) 😀

IMG_3243

Så er det ind i pakken – der er en lille smule forsinkelse – men det gjorde bare ikke noget.

For da Justin kommer på scenen, så lever han op til alle forventningerne – Han er varm og imødekommende – formår at få kontakt ud over scenen og at blande nye og gamle sange på en naturlig måde, og glæden er lige så stor ved at høre de gamle som de nye fra 20/20.

Lyden kunne inden pausen drille lidt i Parken, men det lagde man slet ikke mærke til efter pausen – Den store overraskelse kom også der, hvor en del af scenen kunne flyttes ud på plænen, så Justin også kom nærmere på den bagerste del af parken 😀

IMG_3221 IMG_3229

Da min nuværende ynglings sang med Justin så endelig kom – Så var jeg for alvor solgt – Justin, du har endnu en gang taget mig med storm – Når du kommer en anden gang, så vil jeg helt klart gerne se dig igen, og kan det kombineres med et arrangement med Live Nation, så kan det ikke blive bedre.

In-Action Events forstår virkelig at få et arrangement til at løbe af stablen, så man selv føler sig som en stjerne, og man kan bare læne sig tilbage og slappe af.

Så jeg kan kun på det varmeste anbefale dig at holde øje med arrangementer fra In-Action Events, og slå til hvis du får muligheden – det er det hele værd 😀

Tak til In-Action Events og tak til JustinIt´s not a bad thing, I´m lovin it

 IMG_3241

IMG_3240