Jeg tager mig selv i at sidde og synge – Du Dejlig…….

Torsdag blev bare så meget mere dejlig end forventet – Den lagde ud med regn & gråvejr – Helt utilfreds med dette var jeg dog ikke, da jeg havde hele dagen afsat med fotoshoot og så et arrangement hos LF Indsamlingen.

Fotoshoot – uha nerver syntes godt lige jeg ville have haft tid til at træne lidt mere og migrænen lagde lidt en dæmper på smilet – men jeg tog af sted spændt og nervøs – og det er jeg så glad, for der venter mig de mest fantastisk billeder – så det ”Shoot” skal I nok komme til at høre mere 🙂

IMG_3031

Et lille glimt fra FotoShoot 😉

Men årsagen til at jeg synger ”Du dejlig” – det skyldes slet ikke noget om mig – det skyldes den fantastiske oplevelse, som jeg havde sammen med en masse mennesker, der var mødt op til LF IndsamlingenHotel Saxkjøbing, hvor der skulle samles ind til Kræftens bekæmpelse.

IMG_3062

Aftenens program i invitationen bød på Lækker mad & drikke, indslag fra nogle kendisser som fx Brinck, Jesper Ejrup & Louise Dubiel, En af Bakkens Sangerinder, Adam Duvå Hall, Dan Rachlin & Thomas Evers bare for at nævne nogle.

Vi ankommer lidt tidligt, det er lidt svært altid at tage højde for trafikken, men det gjorde at vi kunne se lidt nærmere på Hotellet, som bl.a. bød på en rundtur i et stort rum, hvor de havde en vin afdeling, hvor man kunne købe nogle af de vine som de serverede, men samtidig kunne man se at de havde fokus på at få de lokale vine bl.a. Frederiksdal Kirsebærvin og Bobler fra Meyer.

Da vi har gået lidt rundt, så begynder folk så småt at komme op af den røde løber, og som det mest naturlige, så går alle rundt og hilser på hinanden.

IMG_3063

Imellem de meget lækre retter, så var der underholdning, auktioner på lækre effekter og 4 lokale kunstnere stod og malede værker som senere blev solgt på auktion, så tiden gik nærmest alt for stærkt – for pludselig så skulle der fart på auktionerne, så aftenens ”Store Finale” skulle komme – Der skulle spilles Poker 😉

Jeg var (til min store skræk) også blevet tilmeldt denne turnering, jeg har ellers ikke spillet Poker i flere år, og det kun på Facebook, så jeg havde kun et mål – Jeg skulle ikke slås ud som den første 😉 Men samtidig skal man jo ikke sidde og fedtspille – Jeg var heldigvis ikke den første der røg ud, men jeg vandt ikke en eneste omgang, så nu venter jeg bare på en stor gevinst et andet sted 😉

Det lykkedes ved arrangementet at få samlet Kr. 400.000 ind til Kræftens Bekæmpelse – Et beløb som arrangørerne med rette er meget stolte af – jeg er så imponeret over alle de kræfter, som de har lagt i dette arrangement, og jeg kan kun opfordre til, at man støtter om et sådant arrangement, såfremt man får muligheden for det.

Jeg sidder stadig og prøver at bearbejde alle de indtryk, som jeg fik i løbet af aftenen – mødte en masse fantastiske glade mennesker, som alle havde samme mål – Lad os hjælpe, hvor vi kan

Tak til Kristian for at invitere mig med – Tak til LF Indsamlingen og alle der deltog i denne aften – I er alle Dejlige

IMG_3065

 

Reklamer