Jeg render lidt rundt om mig selv…. Jeg niver mig lidt i armen… jo jo den var god nok – jeg stod faktisk lige i går aftes og talte med en Quinde, som jeg igennem noget tid har fået større og større respekt for og på en mærkelig måde er kommet til at holde af – Det på trods af vi ikke tidligere er mødtes i det virkelige liv – men de fleste føler nok, at de kender hende lidt.

Hvem mødte du så, tænker du sikkert – jo jo jeg mødte en som jeg for nogle år siden bare var en ”dum Blondine”, og gid hun dog ikke var med til at holde liv i Blondine jokes – Jeg taler om Linse Kessler.

IMG_2783

Jeg skulle ned til Nykøbing Falster og se en vigtig håndbold kamp – det handlede om nedrykning, og hvem kommer glad på besøg – det gør Linse 🙂

Spændt var jeg da jeg fik det af vide og tankerne var mange, gad vide om hun bare er, som man ser på Tv3 i ”Familien på Bryggen”.

Da Linse kommer, så skal der lige være tid til at lufte Jytte og Cino – man er slet ikke i tvivl, da kærlighed som Linse giver udtryk for til dyr og især hendes hunde, den kommer direkte fra hjertet.

Linse er fantastisk, hun giver sig tid til at alle der har lyst til at få taget et billede, de får muligheden for det – samtidig er hun smilende og er med på friske bemærkninger og søde bemærkninger til dem, som hun kommer i kontakt med.

Linse er faktisk med til at redde aftenen for en del fra Nykøbing, for byens stolthed vandt desværre ikke kampen og må nu rykke ned – men med et billede af en selv og Linse, så gik de fleste hjem med et smil.

IMG_2779

Linse & NFH´s Cheerleaders

Linse har som altid travlt, og har gang i en masse projekter – i øjeblikket bruger hun en del tid på problematikken omkring den meget omtalte hundelov.

I dag er hun da også ude og gåtur imod hundeloven, og mon ikke de har hørt den nye sang omkring samme emne, som Linse har indspillet – Stop the Killing 😉

Hvis du har en negativ mening om Linse, som jeg også havde tidligere, så kan jeg kun sige, husk dette gamle ordsprog:

Man skal ikke skue hunden på hårene.

Linse er meget mere end bare store babser og langt lyst hår – Jeg håber klart, at jeg vil komme til at møde hende igen.

IMG_2794