I onsdags var jeg til releasefest for Maria Montell sammen med flere fra Shine like a Star teamet.

IMG_2445

Vi var blevet inviteret med af Maria fra Modelhouse Production, og der var ingen tvivl da invitationen kom, at jeg skulle med.

Jeg kunne godt huske et par af de sange, som i sin tid havde været sunget som fx: ”Jeg er her for dig”, ”Det er svært at være gudinde” og selvfølgelig ”mens hun sang (Di Da  Di) – bare for at nævne et par stykker.

Det er jo en del år siden, i de år der er gået har hun haft fokus på sin familie og samtidig udgivet et par børnebøger.  Men nu er hun tilbage, og når man ser hende på scenen, så kan man ikke være i tvivl om at hun elsker at synge, og at hun brænder for sin musik.

Til release festen var vi ikke kun heldige at få et godt indblik i hendes nye album ”NU”, der var også et kært genhør med en del af de gamle hits, så man kunne synge med 🙂

IMG_2443 IMG_2444

Midt i alle nye numre er der især et nummer som har sat sig fast i mine tanker – ”Løber Hjemmefra” – det er et nummer, som handler om at have lyst til at løbe fra alle forpligtigelser med børn, hus, ægteskab og regninger – bare være fri og gøre hvad man har lyst til. 

Det kan godt være at Maria synger ”Det er svært at være gudinde” – men set udefra er hun ”gude smuk” ikke kun udseendet men også personligheden skinnede smukt igennem.

Det var en aften hvor Maria tog en med på tur i hendes inderste tanker om det at blive voksen og de ting, som man oplever og er nødt til at tage stilling til og komme igennem livet på godt og ondt.

Her et link til ”Jeg løber hjemmefra”  – en musik video der er produceret af Maria´s mand Tomas.

Rigtig god fornøjelse 🙂

IMG_2418

Reklamer