Husk at sætte kryds ved de her 2 datoer

Man kan støtte mange ting både med penge og tid – og derfor er det nogle gange en nødvendighed at finde ud af, hvilke ting som står en nærmest.

Som tidligere nævnt så har jeg f.eks. ikke et barn i et uland via fx børnefonden, men i stedet en Tiger som jeg betaler til hver måned, da jeg er Tigerpartner i WWF.

IMG_7583

Som Tigerpartner får jeg fast et månedsblad, og derfor er jeg mindet om en dato og en tradition der støtter miljøet, som jeg gerne plejer at deltage i.

Earth Hour blev i 2007 gennemført for første gang i 2007 i Australien, og i året 2008 kom Danmark og en del andre lande på, og langsomt har det udviklet sig til en verdens begivenhed, som nyhederne følger, og som fx nogle kommuner og større virksomheder gør meget ud af at fortælle, at de deltager i.

På nuværende tidspunkt er 152 Lande og 7000 byer tilmeldt arrangementet 😉

IMG_2380

Det koster dig ikke noget at deltage, tværtimod så sparer du måske lidt på din strømregning, du kan hygge med stearinlys og samtidig støtter du verdensklimaet – det er kun en time, hvor du skal undvære dit lys 😉

Earth Hour / Sluk lyset falder i år den 29.03.2014 og i Danmark er målet at alle slukker lyset kl. 20.30-21.30.

IMG_2382

Midt i tanker om min ”Tiger-barn” og Earth Hour, så fik jeg i en frokost pause en reminder om at der snart er indsamling for kræftens bekæmpelse, hvor der manglede nogle indsamlere.

Efter et par dages betænkningstid, og efter at have luftet det herhjemme hos Teen 1 & 2 – så er vi nu tilmeldt som indsamlere – det skal blive spændende at prøve det – måske en smule grænseoverskridende for os alle at banke på hos folk med raslebøssen i hånden.

IMG_2385

Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling er den 6. April 2014.

Hvis du også har mod på at være indsamler, så kan du tilmelde dig her.

2 datoer som nu er kodet ind i min kalender – måske er det mig der kommer og banker på hos dig 😉

IMG_2379

Reklamer