IMG_7772

Søvn er så overvurderet…..

Ja eller det er i hvert fald det som jeg prøver at overbevise mig selv om efter lang tids problemer med at få de timers søvn, som jeg ved, at min krop og hjerne har brug for.

Ud fra min omgangskreds og diverse avis/magasin artikler, så kan jeg se, at jeg ikke er den eneste med dette ”problem” – Er du også ”Insomnia Queen eller King ?

Lige nu sidder jeg efter 3,5 timers søvn og kan mærke min krop ikke er vågnet helt endnu – tung som bare pokker godt det er dagen hvor morgen løbeturen holder pause, så det kun er øvelserne der skal klares, og de kan jo jo godt vente til lidt senere på dagen.

Men ja 3,5 timer til mig – det er klart ikke nok – men jeg kæmper for at falde i søvn, mens tankerne kører rundt, prøver de tricks jeg nu en gang kan, ser tv til langt op af aftenen dette stopper dog ikke tankemylderet, så tages der en bog frem det kan stoppe tankerne sidder/ligger og nikker, så bogen lægges væk, lyset slukkes og som oftest så får jeg lige et par timer, hvorefter drømmene sætter ind – og de handler som oftest det tankerne har kørt om, og så er der nærmest dømt dødt løb.

Vågner af noget der minder om et mareridt – og så sætter tankerne ind – nogle gange hjælper det lige at skrive noget ned, hvis det er noget på en to do liste der skal klares, og nogle gange også hvis det er følelser, som der skal sættes ord på – og så kan man efter en god tids ”venden rundt” i sengen gymnastik måske være heldig at får en time eller to mere..

I dag tog jeg så testen – Får du nok søvn og  Er din krop i søvnunderskud ?

http://iform.dk/soevn-test

&

http://www.fitliving.dk/Test-dig-selv/Test-dig-selv-Er-din-krop-i-sovnunderskud/

Resultatet viste det som jeg godt viste – Jeg SKAL sove noget mere – så nu skal der arbejdes på at få noget mere god søvn, en af de ting, som jeg ved kan være en mulighed er, at bruge mit Power Balance armbånd, som jeg har været så heldig at få fra Lorna Jane – og dette skal jeg nok fortælle mere om – en anden vigtig detalje hos mig er at få styr på to-do listen og de tanker der påvirker mig allermest – dog er de ikke nogle som jeg selv lige nu har den store indflydelse på – men så må man jo tage styring så godt man kan 😉

Hvad gør du, når søvnløsheden slår ned – Har du nogle gode råd til at skubbe den på afstand ?

Nu vil jeg tage en lille velfortjent afslapper på solsengen – måske jeg kan være heldig at få en lille lur 😉

Reklamer